inge.hald
Inge Hald
Teglværksgade 16, 4. th.
8000 Århus C

Ring 4068 1106
eller send mig en mail.

Udtalelser om Inge Hald

Arla Foods:

Unik evne til at sætte sig ind i kundens behov

”Inge Hald har siden 2005 været vores faste eksterne samarbejdspartner på udgivelsen af nyhedsbrevet Mælk og Meninger samt på større researchopgaver. Inge er en dygtig og meget selvstændigt arbejdende journalist. Jeg vil gerne fremhæve hende for såvel den høje faglige og kreative kvalitet, der kendetegner hendes produkter, samt for hendes grundighed og helt unikke evne til at sætte sig ind i kundens aktuelle behov og historik. Samtidig er Inge rigtig god til styre og bevare overblikket i fx bladproduktioner, have sans for den grafiske detalje og – nok så vigtigt – at overholde deadlines”.

Senior Manager Maja Møller

Consumer dialogue & communication
Arla Foods

Alzheimerforeningen:

En sikker journalistisk fornemmelse

”Inge Hald stod for PR-arbejdet, da Alzheimerforeningen i november 2010 lancerede sit nye projekt “Aktiv Højskole” for mennesker med en demenssygdom. Det er ikke mindst hendes fortjeneste, at det første kursus på Brandbjerg Højskole fik stor og god omtale i medierne med mere end 25 indslag, artikler og nyheder i landsdækkende og regional TV, radio og dagblade samt et tilsvarende antal webnyheder, artikler i ugeblade og lokalaviser”.

Inge Hald formidlede højskolekursets idé og de menneskelige historier med stor indlevelse og respekt for sårbare menneskers hverdag og en sikker journalistisk fornemmelse for, hvad der får budskabet igennem på redaktionerne. Den kombination er sjælden men helt afgørende for at pressearbejde om et følsomt emne som livet med demens kan blive en succes. Det lykkedes for Inge Hald, og vi har gentaget succesen i forbindelse med flere lokale ”Aktiv Højskole” kurser.

Direktør Nis Peter Nissen, Alzheimerforeningen

 

Handelshøjskolen:

Artikler får imponerende dækning

“En af Handelshøjskolens store udfordringer er at formidle vores forskning ud til befolkningen. Gennem de senere år har Inge Hald flere gange om måneden skrevet pressemeddelelser for os, og hver gang får hendes artikler en imponerende dækning i nogle af de største danske medier. Hun evner at finde den gode historie sammen med forskerne og at skrive både seriøst og fængende, så vi får det maksimale ud af de forskningsnyheder, vi sender ud. Det kan ikke gøres bedre!”

Pressechef Martin Damsgaard,

Handelshøjskolen, Aarhus Universitet

 

Journalisthøjskolen:

Velforberedt og kompetent underviser

“Inge Hald har i flere omgange været ansat som gæsteunderviser på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, hvor hun har været knyttet til det team af undervisere, jeg har været koordinator for. Det har altid været en fornøjelse at arbejde med Inge. Hun går til opgaven med stor ihærdighed, ydmyghed og arbejdsomhed, og hun er velforberedt – også til det spontane og uforberedte. Inge Hald havde ikke selv søgt om at blive tilknyttet gæsteunderviser-korpset – jeg var simpelthen nødt til at headhunte hende – men hun udstråler en autoritet og har en kompetence, som har gjort hende til en yderst værdifuld medarbejder og kollega, og jeg vil med største selvfølge give hende mine bedste anbefalinger”.

Lektor Ole H. B. Andreesen, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

 

Arla Foods:

Stilsikker skribent med gode fotoevner

”Inge Hald leverer jævnligt artikler og fotos til Arlas interne medier, og jeg har hver gang været rigtig glad for hendes arbejde. Hun er god til at spørge ind til, hvad jeg præcis har brug for, og i de tilfælde, hvor jeg har ønsket en helt præcis vinkel på et emne, har hun altid ramt helt plet og alligevel tilført teksten noget mere. Det fortæller mig, at hun også er god til at få sine kilder til at åbne sig og være med til at sikre et godt resultat. Udover at Inge er en stilsikker skribent, så tager hun også gode fotos, som supplerer teksterne fint. Hun er helt sikkert et af mine første valg, når jeg har brug for en freelancer”.

Senior Manager Mette Schouby

Corporate Internal Communications

Arla Foods

 

 

 

Gennem årene har jeg løst opgaver for blandt andre:

 Alzheimerforeningen

– kampagneplanlægning, pressemeddelelser, kontakt til diverse casepersoner, pressekontakt og -opfølgning

 

Arla Foods amba

– fast tovholder og skribent på kundemagasin om ernæring og sundhed, webartikler for Karolines Køkken, artikler til personaleblad og intranet, pressemeddelelser, brochuretekster, korrekturlæsning på årsrapporter mm.

 

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

– undervisningsforløb om medier og journalistik

 

Handelshøjskolen, Aarhus Universitet

– pressemeddelelser, brochuretekster og artikler til internt nyhedsbrev

 

KIND Collection A/S

– PR-strategi, pressemeddelelser, pressekontakt, tekster til brochurer og web

 

Løvbjerg Supermarked A/S

– artikler til personaleblad, pressemeddelelser mm.

 

Sander Design A/S

– tekster til imagebrochure og website

 

Aarhus Havn

– redaktør og skribent på Magasinet Aarhus Havn, pressemeddelelser mm.

 

Diverse portræt- og temaartikler

for blandt andre Alt for Damerne, Femina, Ugebladet Søndag, Hendes Verden, Handicap-Nyt og Dit DANA.